1 min læsningSikkerheden er uændret for danskere i San Marino, men: Hold øje med mistænkelig adfærd

Næsten 2.000 danske fans er rejst til San Marino for at se tirsdagens landskamp mellem Danmark og lilleputnationen. Sikkerhedssituationen er trods mandagens begivenheder i Bruxelles uændret.

1 min læsning
DBU.

Mandagens tragedie i Bruxelles, hvor to svenskere blev skudt og afgik ved døden, har ikke ændret på sikkerhedssituationen for de knap 2.000 danskere, der tirsdag aften befinder sig i San Marino.

Det oplyser DBU på sin hjemmeside.

Beslutningen er truffet ud fra Udenrigsministeriets vurdering.

Foruden Udenrigsministeriet har DBU også været i løbende kontakt med de lokale myndigheder i San Marino samt PET.

Selvom selve sikkerhedssituationen altså er uændret, følger der alligevel en opfordring til de danske fans i San Marino.

– Udenrigsministeriet er i dialog med både DBU og lokale myndigheder, og anbefaler fortsat, at man bruger sin sunde fornuft og er opmærksom på mistænkelig adfærd, som man ville være det, hvis man var i Danmark. Husk som altid at følge de lokale myndigheders anvisninger, skriver Udenrigsministeriet ifølge DBU.

DBU oplyser videre, at der derudover ikke er behov for hverken særlige tiltag eller hensyn.

Opfordringen om opmærksomhed overfor mistænkelig adfærd er ikke det eneste budskab, som DBU sender til de danske fans til aftenens landskamp.

– DBU anbefaler, at de danske fans er opmærksomme, støtter Herrelandsholdet som sædvanligt og samtidig udviser respekt for de forfærdelige hændelser i Bruxelles.

Kampen mellem San Marino og Danmark fløjtes i gang tirsdag klokken 20.45.

Mistænkt skudt på café i Belgien

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P