2 min læsningMedie: Ansatte søger væk – Manchester Uniteds møgsager skaber utilfredshed

Premier League-klubben Manchester United står til at miste flere af sine vellidte medarbejdere. De er angiveligt utilfredse med klubbens håndtering af såvel Greenwoods som Antonys sager om vold og voldtægtsforsøg.

2 min læsning
Flere medarbejdere søger nu væk fra Manchester United efter flere møgsager
Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Flere medarbejdere i Manchester United søger nu aktivt andre jobmuligheder.

Det sker på baggrund af frustrationer over klubbens håndtering af de to sager med spillerne Mason Greenwood og Antony. Det skriver den engelske avis Daily Mail.

Kilder fortæller til avisen, at flere medarbejdere i klubben er i gang med at søge efter nye job, og skuffelsen over klubbens behandling af de to sager har været afgørende i deres beslutning om at forlade United.

I oktober 2022 blev Mason Greenwood anklaget for voldtægtsforsøg og overgreb, men anklagerne blev senere frafaldet, og han er siden blevet udlånt til Getafe i LaLiga.

For nylig kom det frem, at Antony efterforskes for at have overfaldt sin ekskæreste. Han fik oprindeligt orlov med fuld løn fra United, men er nu siden vendt tilbage til klubben og grønsværen.

Måden, hvorpå klubben har håndteret begge sager, kolliderer med flere medarbejderes personlige overbevisning, da de opfatter klubbens håndtering af begge sager som værende helt forkert.

Medie: Tidligere Premier League-profiler flygtet fra Israel

Det har også tidligere været nævnt, at Manchester United på et tidspunkt støttede Greenwood i et comeback for klubben, som så siden endte med, at klubben alligevel afsluttede samarbejdet med Greenwood.

Netop det nævnes som værende en af de væsenligste årsager for medarbejdernes utilfredshed, som de også ifølge avisen har udtrykt overfor klubbens CEO Richard Arnold på et møde forleden.

Medie: Tidligere Premier League-vinder på blokken i Napoli
Old Trafford forbigået: Derfor spilles EM i 2028 ikke på Uniteds hjemmebane

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P