1 min læsningMedie: Tidligere Premier League-vinder på blokken i Napoli

Flere medier mener efterhånden, at Rudi Garcia sidder på et brandvarmt sæde i Napoli, hvorfor klubben overvejer, om det er tid til at finde en ny træner.

1 min læsning
Napoli Logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er blevet hverdag for de italienske mestre igen.

Efter Napoli sidste sæson vandt Serie A for første gang i 33 år med Luciano Spaletti ved roret, har denne sæson ikke været nogen dans på roser.

Efter triumfen stoppede Spaletti og Rudi Garcia overtog tøjlerne i den napolitanske klub, men har har måtte sande, at det ikke var nemt.

Efter de første otte runder af Serie A, er Napoli at finde på en beskeden femteplads, hvor der allerede er et hul på syv point op til AC Milan på førstepladsen.

Det har da også sat gang i rygterne om, hvorvidt Rudi Garcia snart kan være fortid i Napoli, da flere italienske medier mener at vide, at der i denne uge skal holdes et møde omkring den 59-årige franskmands fremtid i klubben.

Såfremt det ender med en fyring af Garcia, skulle Napoli allerede have kikkerten rettet mod én bestemt træner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Sky Sports Italia skriver nemlig, at Aurelio de Laurentiis, der er præsident i Napoli, ønsker at hente den tidligere Chelsea- og Juventus-træner Antonio Conte.

Italieneren er for nuværende arbejdsløs, da han ikke har fundet et nyt job, siden han i marts 2023 blev afskediget i Tottenham.

Foruden Conte, skulle også Marseilles træner, Igor Tudor, stå højt på listen over mulige arvtagere.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P