2 min læsningAntony afviser voldsanklager: Tumultarisk men aldrig fysisk vold

Manchester United-brasilianeren Antony anklages for vold af sin ekskæreste. Han afviser selv nogensinde at have været fysisk overfor hende.

2 min læsning
Manchester United udtaler sig om voldsanklagerne mod Antony.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds brasilianske kantspiller Antony anklages for vold af sin ekskæreste Gabriela Cavllin.

Den brasilianske DJ påstår ifølge Marca blandt andet, at United-spilleren har slået og sparket hende, og at han desuden har holdt hende indespærret i Cavallins lejlighed i fem timer.

Sagen kører nu i parrets fælles hjemland, Brasilien, hvor politiet undersøger den nærmere.

Antony afviser dog alle anklagerne i en story på sin private Instagram og tilføjer, at han vil samarbejde med brasiliansk politi for at få sagen opklaret hurtigst muligt:

– Af respekt for mine fans, venner og familie føler jeg mig nødsaget til at tale offentligt om de falske anklager, jeg er blevet udsat for. Siden begyndelsen har jeg behandlet denne sag med seriøsitet og respekt, og jeg har sørget for de nødvendige afklaringer for politimyndigheden.

– Politiefterforskningen er under retshemmelighed, og derfor kan jeg ikke gøre indholdet offentligt. Jeg kan derimod med sikkerhed sige, at anklagerne er falske, og at bevismaterialet, der er allerede er fremlagt, og det andet der bliver fremlagt, vil demonstrere, at jeg er uskyldig.

Mason Greenwood er igen på fri fod

– Mit forhold med Gabriela var tumultarisk med verbale overfald fra begge sider, men jeg praktiserede aldrig nogen form for fysiske aggressioner. Hver gang, hvad end det er ved vidnesbyrd eller i interviews, præsenterer hun en anden version af beskyldningerne.

– Derfor afviser jeg på det kraftigste anklagerne og informerer, at jeg til rådighed for de brasilianske myndigheder for at klarlægge alt nødvendigt. Jeg stoler på, at den igangværende efterforskning vil demonstrere sandheden om min uskyld, skriver brasilianeren.

Det er ikke første gang, at en Manchester United-spiller er blevet anklaget for vold af en ekskæreste. Tidligere på sommeren sendte klubben Mason Greenwood på udlån i LaLiga, efter anklagerne mod ham frafaldt.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P