Mål og Highlights: Chilensk talent med første mål, da Randers FC var tæt på at bryde stimen mod FCM

Randers FC gæstede søndag FC Midtjylland, som man har haft det notorisk svært imod gennem de seneste mange år. Se mål og highlights inde i artiklen.

Se højdepunkter samt mål og highlights fra FC Midtjylland mod Randers FC i Superligaen.

FC Midtjylland var slet ikke til at kende i første halvleg, hvor gæsterne fra Randers FC kom blæsende fra start. Ved pausen var stillingen derfor 0-1 til gæsterne, som ellers har en uhyre dårlig statistik mod midtjyderne. Således har Randers ikke vundet i Herning siden 2009, mens man slet ikke har slået FCM siden 2012.

Hjemmeholdets sløje første halvleg fik også konsekvenser for flere af FCM-spillerne, da cheftræner Thomas Thomasberg allerede efter en time havde foretaget hele fire udskiftninger. Noget, der skulle vise sig at bære frugt.

I hvert fald dukkede den indskiftede ‘Farlige Francu’ [Franculino] pludseligt op, da han scorede sit niende sæsonmål og udlignede til 1-1. Kort efter kunne nyindkøbte Dario Osorio fejre sit første mål i FCM-trøjen, og så var stillingen 2-1 til hjemmeholdet. Der gik dog ikke længe, inden Randers FC’s anfører, Björn Kopplin, satte hovedet på og udlignede efter et flot Randers-angreb. Uden flere mål i opgøret endte dysten mellem Thomas Thomasberg og Rasmus Bertelsen dermed 2-2.