3F Superligaen

Uheldig Silkeborg-angriber klar til kamp før tid: Utroligt, så hurtigt det kan gå

Tonni Adamsen er kommet ud på den anden side af en skade i hånden og har nu fået grønt lys til at spille kamp. Den 28-årige angriber deltog i onsdagens træning i Silkeborg.

Tonni Adamsen er endelig klar til kamp for Silkeborg IF efter sin håndskade.
Foto: Tobias Thomasen

Uheld på uheld.

Det er vel sådan, man bedst kan beskrive Tonni Adamsens sæson i Silkeborg IF indtil videre.

Men nu er der godt nyt for den 28-årige angriber, som har måttet sidde ude for klubben i to perioder. Han deltog i onsdagens træning i Silkeborg for første gang siden sin håndoperation for knap tre uger siden og fortæller til campo.dk, at han har fået grønt lys til at spille kamp igen.

Først blev Tonni Adamsen ramt af en drilsk virus tilbage i august, der gav ham midlertidig lammelse i ansigtet som eftervirkning. Da han så endelig kom ud på den anden side af lammelsen, fik han et brud i sin ene hånd i første kamp.

Bruddet krævede en operation i midten af september, og meldingen lød på, at Adamsen var ude i fire til fem uger. Men efter onsdagens træning kunne angriberen fortælle, at tommelen nu er vendt opad til et comeback for Superligaens øjeblikkelige nummer fire.

– Bruddet er helet rigtig godt, og jeg skal spille med en skinne, som, jeg synes, er lidt irriterende og ubehagelig at spille med. Men det er nødvendigt for at kunne beskytte det ramte område. Jeg har fået grønt lys til at spille kamp. En anden ting er så, om Kent (Nielsen, red.) også mener, jeg er klar, siger han til campo.dk.

Her ses Tonni Adamsen iført sin skinne til træningen i Silkeborg onsdag. Foto: Tobias Thomasen/campo.dk.

Ved onsdagens træning på JYSK Park i Silkeborg var den hurtige angriber på ny at se på kunstgræsset. Han glæder sig over at være i gang igen, og at han har brugt tiden udenfor banen fornuftig.

– Jeg er glad, og det er utroligt, hvor hurtigt det kan gå. Der er lige lidt rust, der skal bankes af, men det er super positivt at være med igen og føle, at jeg har okay gode ben. Jeg har kunnet træne alene med løb, mens jeg var ude, så benene har det godt. Boldfølingen skal dog lige på plads igen, siger Tonni Adamsen.

Topscorer-Lind håbede ikke på landsholdsudtagelse: Ville være på en billig baggrund

Tiden udenfor banen har ikke været nem, og Adamsen måtte da også lige bruge noget tid på at forstå, at han nu igen skulle være ude ovenpå bruddet, der skete i forbindelse med pokalkampen mod Young Boys.

– Da jeg fik at vide, at den nok var brækket, var det en lille mavepuster, som jeg lige skulle bearbejde. Og så var det ellers at lægge en plan, så jeg kunne se lys for enden af tunnelen. Det gav mig noget, at jeg kunne holde min form ved lige ved at løbe, og jeg har haft en god fornemmelse omkring hånden og har været smertefri. Det har været super godt, og jeg har prøvet på at opretholde et positivt sind og forsøgt at være så meget en del af truppen socialt som muligt, siger angriberen.

Med klarmeldingen kan Tonni Adamsen allerede være i spil til klubbens næste superligaopgør. Kampen mellem Silkeborg IF og Lyngby Boldklub spilles klokken 19.00, og du kan se den på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P