3F Superligaen

Topscorer Lind håbede ikke på landsholdsudtagelse: Ville være på en billig baggrund

Superligaens topscorer, Alexander Lind, sad ikke på nåle, da landstræner Kasper Hjulmand tirsdag udtog truppen til A-landsholdet. Silkeborg-angriberen fortæller til campo.dk, at en udtagelse ville være sket på for tyndt et grundlag.

Alexander Lind mener ikke hans mange mål i Superligaen i denne sæson er nok til landsholdsudtagelse.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

9 mål i 11 kampe.

Det er totallen af superligamål fra Alexander Lind denne sæson, hvor han har brændt landets bedste række af som den øjeblikkelige topscorer.

De mange mål til trods sad den 21-årige Silkeborg-bomber ikke med krydsede fingre tirsdag, da landstræner Kasper Hjulmand udtog A-landsholdstruppen til oktobers EM-kvalifikationskampe mod Kazakhstan og San Marino.

– Nej, det gjorde jeg ikke, siger han til campo.dk og slår op i et grin efter onsdagens træning på JYSK Park i Silkeborg.

– Jeg synes, det ville være lidt en billig baggrund at blive udtaget på. Der er godt nok mange gode angribere på landsholdet. Så det har ikke været i spil for mig, fortsætter han.

I forbindelse med landsholdsudtagelsen tirsdag udtalte Kasper Hjulmand sig i rosende vendinger om Alexander Lind, men konkluderede samtidig, at A-landsholdet endnu er for tidligt for den unge angriber.

Uheldig Silkeborg-angriber klar til kamp før tid: Utroligt, så hurtigt det kan gå

Landstrænerens ros kan bruges som motivation for fremtiden, mener Lind, der dog ydmygt har et andet fokus netop nu.

– Ja, det kan man godt sige. Jeg synes i hvert fald, det er stort, at landstræneren lægger mærke til mig. Det er et flot skulderklap, og det giver selvfølgelig et selvtillidsboost. Men jeg tror bare, jeg gør, som jeg plejer og koncentrerer mig om at gøre det godt i Silkeborg.

Alexander Lind er altså ikke med A-landsholdet, når Danmark møder Kazakhstan og San Marino henholdsvis den 14. og 17. oktober. Til gengæld er den målfarlige angriber onsdag blevet udtaget til U21-landsholdstruppen, som 14. Oktober skal i aktion mod Tjekkiet – ligeledes i EM-kvalifikationen.

Trupnyt: Alexander Lind blandt Højers udvalgte

Inden da skal Lind i aktion for Silkeborg IF i Superligaen. Målstimen stoppede for superliga topscoreren i seneste kamp mod Randers FC (1-0 nederlag, red.), men fredag har han mulighed for at starte en ny.

Her får Lind og Co. nemlig besøg af Lyngby, som i seneste runde rykkede ind i top seks efter en 1-2 sejr ude over OB. Der er kick off på Jysk Park søndag klokken 19.00, og du kan se opgøret på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P