1 min læsningBenzema ødelagde Real Madrids transferplaner

Real Madrid havde den helt store transferplan klar til sommeren 2023, men et pludseligt farvel til Karim Benzema vendte op og ned på det hele.

1 min læsning
Benzema i sin tid i Real Madrid.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ikke mange i fodboldverdenen havde forudset, hvor mange af de europæiske stjerner der ville skifte til Saudi Arabien denne sommer.

En af de spillere, som noget overraskende skiftede LaLiga og Champions League ud med et økonomisk godt skifte, var Real Madrids Karim Benzema, der drog til Al-Ittihad.

Det kom bag på de fleste, at den nuværende Ballon d’Or-vinder ud af ingen ting forlod “kongeklubben” fra Madrid. Nu melder Marca, at det også kom som et chok for Real Madrid selv.

Ifølge det spanske medie så ødelagde det nemlig den transferstrategi, som klubben havde lagt for sommeren 2023.

Dette skyldes, at Real Madrid havde budgetteret med kun ét enkelt stort indkøb denne sommer, hvilket blev Jude Bellingham. Derfor var det ifølge Marca slet ikke muligt for madrilenerne at hente en erstatning til Benzema.

Så selvom navne som Kylian Mbappé og Harry Kane var oppe at vende i medierne, så var det aldrig en realistisk mulighed med det budget, som klubben havde lagt.

Derimod ser 2024’s sommerplaner noget anderledes ud for Real Madrid.

Her forventes det, at klubben endnu engang henter en superstjerne til klubben, hvor Mbappé igen er i spil, mens også Manchester Citys Erling Haaland er blandt de store navne. Det skriver Marca.

Real Madrid møder lørdag aften Girona i en topkamp i LaLiga på udebane, hvor begge hold med en sejr kan spille sig på førstepladsen i ligaen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P