2 min læsningMedie: Flere United-profiler vil have Sancho til at give en undskyldning

Jadon Sancho træner alene i disse dage, da han er raget uklar med manager Erik ten Hag. Nu vil flere af de mest profilerede holdkammerater have den dyre kantspiller i Manchester United til at give en undskyldning.

2 min læsning
Holdkammeraterne i Manchester United vil have Jadon Sancho til at undskylde overfor Erik ten Hag
Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds Jadon Sancho er blevet sendt på sidelinjen af manager Erik ten Hag.

Kantspilleren har trænet alene, siden han beskyldte Erik ten Hag for at lyve over årsagen til hans udeladelse fra kamptruppen til mødet med Arsenal tidligere på måneden. 

Og den hollandske manager kræver fortsat en undskyldning fra stjernespilleren, hvis han skal tilbage i førsteholdstruppen.

Flere holdkammerater, heriblandt Marcus Rashford, Luke Shaw og Harry Maguire, insisterer nu på, at Sancho skal tage ansvar og genoptage sin rolle hos United. Det skriver avisen The Mirror, som har en kilde tæt på truppen:

– Jadons holdkammerater har bedt ham om at sige undskyld til chefen. De sympatiserer egentligt med ham, og den måde han føler sig behandlet på, men erkender samtidig at en grænse blev krydset, med det han skrev.

Sancho skal ikke bare træne alene. Han er også blevet forvist fra at bruge alle førsteholdsfaciliteter på klubbens træningsanlæg i Carrington. Avisen skriver, at Sancho blandt andet bliver tvunget til at spise sammen med akademispillerne på Carrington.

Den engelske spillerforening har også tilbudt at gå ind som mægler i sagen mellem de to stridende parter.

Mål og Highlights: Drømmemål sikrede United tiltrængt sejr
Mål og Highlights: Vanvittig målfest – Newcastle udraderede Sheffield United

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P