2 min læsningMedie: United vil sælge uønsket offensivspiller billigt til januar

Manchester United skulle angiveligt være villig til at slippe en af klubbens dyrt indkøbte offensivspillere til billige penge denne januar.

2 min læsning
Manchester United vil lade Jadon Sancho skifte til spotpris.
Foto:Lucas Peltier/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er uro i Manchester United i disse dage.

Jadon Sancho har været i mediernes søgelys den seneste tid, efter han offentligt satte spørgsmålstegn ved manager, Erik ten Hag, som kritiserede ham for sin træningsindsats.

Samtidig er det tidligere fredag kommet frem, at flere spiller i Manchester United nu viser utilfredshed med den hollandske manager. Det er således godt med uro i den engelske traditionsklub.

Om situationen vedrørende Sancho er hovedårsagen til den nuværende uro i klubben må stå hen i det uvisse, men noget tyder da på, at Sancho nu kan have spillet sin sidste kamp i United-trøjen.

Således melder Daily Star, at Manchester United-toppen skulle være opsat på at skille sig af med den 23-årige offensivspiller allerede i vinterens transfervindue.

Faktisk skulle klubben være så opsat på Sanchos afgang, at man skulle være villig til at tage et ordentligt prishug, set i forhold til hvad man selv betalte for Sancho i sin tid, da han blev hentet til klubben fra Borussia Dortmund.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Jadon Sancho blev angiveligt hentet ind til en pris på 73 millioner pund – svarende til i omegnen af 617 millioner kroner.

Det oplyses ikke, hvor meget Manchester United som minimum skulle kræve for Sancho. Mediet kan dog fortælle, at United nærmest skulle være villig til at sælge lige meget hvad til højestbydende.

Samtidig berettes det, at Dortmund skulle have fået et tilbud om at hente Sancho tilbage. Tyskerne skulle dog i første omgang have afvist tilbuddet.

Jadon Sancho har spillet i Manchester United siden sommeren 2021. I alt er det blevet til 82 kampe med 12 mål og seks assists til følge. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Historisk: United-defensiv ikke set ringere siden 1978

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P