2 min læsningHistorisk: United-defensiv ikke set ringere siden 1978

Manchester United har alvorlige defensive problemer denne sæson, og vi skal 45 år tilbage for at finde en ligeså ringe defensiv.

2 min læsning
Onana lukkede onsdag aften fire mål ind mod Bayern München.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke sjovt at være forsvarsspiller i Manchester United for tiden.

Kamp efter kamp hagler målene ind i United, og det viser sig, at vi skal hele 45 år tilbage i tiden – helt præcist tilbage til 1978 – for at finde en periode, hvor Manchester United har lukket tre mål ind i tre sammenhængende kampe.

Ikke desto mindre er det et faktum, efter at Manchester Uniteds nye målmand Andre Onana har hentet bolden ud af eget net mindst tre gange i hver af de seneste tre kampe. Senest lykkedes det Bayern München at score fire mål mod Manchester United i Champions League-opgøret onsdag aften.

Mål og Highlights: Første Højlund-scoring i målorgie mellem Bayern München og Manchester United

For at gøre ondt værre for de mange United-fans, er det femte kamp på stribe, at modstanderne scorer minimum to gange.

Manchester United har i sæsonens foreløbige seks kampe – fem i Premier League og en enkelt i Champions League – inkasseret hele 14 mål, hvilket er dårligst af alle i Premier League.

Næste opgave for det pressede Manchester United-mandskab er ude mod Burnley på lørdag, hvor både Onana og resten af United-defensiven skal have lukket de huller, der tydeligvis er at finde.

Du kan se Andre Onana droppe fælt i forbindelse med Bayern Münchens første mål, hvis du trykker HER:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P