1 min læsningMedie: United-spillere utilfredse med Erik ten Hag

Flere Manchester United-spillere skulle angiveligt være utilfredse med klubbens hollandske manager Erik ten Hag.

1 min læsning
United-spillere bekymret for Erik ten Hag
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Skuffende seks point og samlet 10 mål indkasseret i fem Premier League-kampe.

Det er facit for traditionsklubben Manchester United indtil videre i denne sæson. Et facit der vækker bekymring og skaber frustrationer i United-omklædningsrummet.

Og fra dele af omklædningsrummet er frustrationerne angiveligt rettet mod klubbens manager Erik ten Hag. Det skriver lokalavisen Manchester Evening News fredag.

Mediet beretter således, at en række Manchester United-spillere skulle være utilfredse med Erik ten Hag, og hollænderens ageren i forhold til at kritisere spillere efter kampen.

Ifølge mediets oplysninger går kritikken blandt andet på, at Ten Hag skulle have visse favoritter i truppen, som altså ikke får samme behandling som andre spillere, der jævnligt hænges ud.

Også i forhold til taktikken skulle der være kritik af den 53-årige manager. Det forlyder, at flere spillere skulle være utilfredse med Ten Hags evner til at tilpasse taktikken godt nok efter brasilianske Antonys fravær, som er kommet pludseligt som følge af beskyldninger om vold.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Erik ten Hag har stået i spidsen for Manchester United siden sommeren 2022. I sin første sæson som United-manager førte han klubben til en tredjeplads i Premier League samt triumf i den engelske Liga Cup – Carabao Cuppen.

I alt er det blevet til 68 kampe som manager i Manchester United med et pointsnit på 2,06 per kamp. Ten Hag er fortsat på kontrakt i United frem til sommeren 2025.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P