2 min læsningRømer om FCM-retur: Familien havde brug for at komme hjem

André Rømer vendte denne sommer hjem til FC Midtjylland efter mere end fem år væk fra klubben, og ifølge hovedpersonen selv, ser der en god grund til gensynet netop nu.

2 min læsning
Andre Rømer i aktion for FC Midtjylland i kampen mod Viborg FF i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

OB, Randers FC og Elfsborg. Det er de adresser, som André Rømer har været på, siden han forlod FC Midtjylland i januar 2018.

Fem og et halvt år senere er FCM-drengen, der tidligere har vundet to danske mesterskaber med klubben, igen at finde i Herning.

Ud over de dårlige resultater for klubben, så har Rømer heller ikke haft den optimale start i Midtjylland. Det fortalte han i et interview med TV3 Sport efter kampen mod Viborg FF fredag aften.

– Det er dejligt. Det var en lidt tungere start, end jeg havde håbet på og regnet med. Jeg kom med en skade, der lige tog 3-4 uger at komme mig over, så jeg har lidt efterslæb på formen. Men det er dejligt endelig at være i gang.

– Det var sindssygt frustrerende. Jeg tror også, at fysioterapeuterne var godt træt af mig. Jeg prøvede i hvert fald at gøre mit for at presse på, at jeg kunne komme lidt tidligere ud på banen. Men der er styr på det, og formen bliver bedre fra uge til uge, og det bliver forhåbentligt kun bedre, siger André Rømer til TV3 Sport.

Men hvorfor blev det netop i dette transfervindue, at FC Midtjylland og Rømer skulle forenes igen? Det er der ifølge hovedpersonen selv en helt særlig familiær grund til.

– Vi havde brug for at komme hjem. Den ældste, han startede i skole, og så følte vi, at timingen fra rigtig, og når Midtjylland så tilbyder en kontrakt, så er det selvfølgelig også svært at sige nej.

Den tilbagevendte midtjyde slår dog fast, at han stadig gerne vil spille med, hvor det er sjovt i Superligaen med FCM.

– Jeg er kommet her for at spille med i toppen. Det er der, hvor vi alle sammen føler, at vi hører hjemme. Når vi 6-7 mand, der var på banen her til sidst, som er kommet forholdvis sent i vinduet, når vi alle sammen bliver spillet sammen, så er jeg sikker på, at det nok skal blive godt det her.

FC Midtjylland hentede André Rømer hjem fra svenske Elfsborg for i omegnen af 8 millioner kroner.

Udover danske mesterskaber med FC Midtjylland, så har André Rømer også tidligere vundet den danske pokaltitel med Randers FC i 20/21-sæsonen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P