1 min læsningBayern-drømmen slukket? Fulham-stjerne er 100 procent dedikeret efter forlængelse

Joao Palhinha var ifølge flere medier snublende tæt på en transfer til Bayern München i de sidste timer af transfervinduet. I stedet for at skifte han har underskrevet en ny aftale med klubben, som han er 100 procent dedikeret til.

1 min læsning
Joao Palhinha siger, at han er 100 procent dedikeret til Fulham, selvom han har været tæt på at skifte til Bayern München.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Joao Palhinha har mildest talt haft en turbulent sommer.

Den portugisiske landsholdsspiller var rygtet sammen med stort set alle topklubber i Europa, og i de sidste timer af vinduet var han tæt på at skifte til Bayern München skrev flere medier.

Skiftet blev ikke til noget, men kort efter blev der spekuleret i, om Bayern havde tænkt sig at vende tilbage med et nyt bud til januar.

En eventuel transfer i fremtiden ser dog umiddelbart sværere ud nu, efter den 28-årige midtbanespiller underskrev en ny kontrakt med Fulham torsdag.

Og de mange rygter og historier har ikke rykket på Palhinhas loyalitet overfor klubben, det siger han til dens hjemmeside:

– Jeg er altid 100 procent dedikeret for klubben. Jeg har al respekt for klubben og for fansene. De har støttet mig meget siden den første dag, og jeg og min familie har følt det siden første øjeblik, jeg ankom.

Kane forklarer Tottenham-exit: Skal kæmpe med om titler, hvis jeg vil være den bedste

– Jeg vil give alt, jeg har. Sådan har det altid været på banen, udenfor banen og i omklædningsrummet med mine holdkammerater.

– Jeg har meget respekt for alle er i Fulham, og jeg er klar til at begynde igen, at give mit bedste, og jeg vil opnå gode ting, forklarer Palhinha.

Joao Palhinha skal i aktion for Fulham lørdag, hvor holdet møder oprykkerne Luton Town. Kampen begynder klokken 16 og kan ses på Viaplay.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P