1 min læsningKane forklarer Tottenham-exit: Skal kæmpe med om titler, hvis jeg vil være den bedste

Harry Kane fortæller nu til the Guardian om, hvorfor han skiftede til Bayern München. Svaret vil måske irritere nogle Tottenham-fans!

1 min læsning
Harry Kane fortæller om sit skifte til Bayern München.
Foto: Uwe Kraft/AFP/Ritzau Scanpix

Han havde chancen for at udødeliggøre sig selv i Tottenham.

Men Harry Kane tog i sommer en beslutning, der har været længe under vejs, og skiftede til Bayern München efter 430 kampe for Tottenham.

Og nu har Spurs-legenden taget en snak med The Guardian, hvor den svære beslutning om at skulle forlade sin hjerteklub naturligvis også blev vendt.

Her fortæller den engelske landsholdsanfører, at det i meget høj grad var hans ambitioner om altid at blive bedre, der motiverede ham til sit skifte til Bayern – og sender i samme ombæring en diskret stikpille til sin tidligere klub.

– Hvis jeg vil være blandt de bedste angribere i verden, så er jeg nødt til at spille Champions League og kæmpe med om titler, indleder Kane nemlig, inden han dog trækker lidt i land.

– Der har været meget snak om trofæer, men det var ikke den eneste grund til, at jeg skiftede, det handlede om, at jeg skulle spille blandt de bedste, hvis jeg ville blive bedre.

Medie: Efter transfer-kollaps – Premier League-profil insisterer på Bayern-skifte i januar

Kommentarerne falder nok ikke i god jord hos nogle Tottenham-fans, eftersom en løbende joke om klubben har været, at deres trofæskab er ganske tomt.

Spurs vandt nemlig senest noget for 24 år siden i 1998/99-sæsonen, hvor de løftede Liga Cup-trofæet.

Til sammenligning har Bayern München i samme periode vundet 19 tyske mesterskaber, tre Champions League-trofæer og 11 tyske pokaltitler.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P