1 min læsningArturo Vidal med opsigtsvækkende melding: Er blevet røvet af Real Madrid så mange gange

Den tidligere Bayern München- og FC Barcelona-spiller er ikke i tvivl om, hvordan han husker tilbage på opgørene imod Real Madrid.

1 min læsning
Arturo Vidal er kendt som en hård spiller på banen, men også uden for banen kan chileneren være hård i munden.
Arturo Vidal er kendt som en hård spiller på banen, men også uden for banen kan chileneren være hård i munden. Foto: Javier Torres/AFP/Ritzau Scanpix.

Chilenske Arturo Vidal er kendt som en temperamentsfuld midtbanespiller, der aldrig var bleg for at gå til stålet.

Selvom han ikke længere er at finde på de europæiske scene, så formår den nuværende Athletico Paranaense-spiller alligevel at skabe overskrifter i Europa.

Den tidligere Bayern München- og FC Barcelona-spiller er nemlig kommet med nogle opsigtvækkende kommentarer omhandlende hans møder med Real Madrid i karrieren.

Den nu 36-årige chilener fortæller nemlig på sin egen Twitch-kanal, at han er blevet snydt så mange gange mod Real Madrid, at han ikke længere har styr på kampene mod dem.

– Nogle gange er jeg ikke sikker på, i hvilke kampe den specifikke kontrovers er sket imod Real Madrid.

– Imod Real Madrid har jeg oplevet så mange røverier i min karriere, at jeg nogle gange glemmer detaljerne. Mine hold er blevet røvet så mange gange, siger Arturo Vidal ifølge det spanske medie Sport.

Den tidligere Barcelona-spiller kommer dog ikke nærmere ind på, hvilke situationer det drejer sig om.

Men med fire semifinaleopgør i Champions League mod Real Madrid med Bayern München og adskillige El Clásico’s med FC Barcelona, så har Vidal flere kampe at vælge i mellem.

Udover tre tyske mesterskaber med Bayern München og et spansk mesterskab med FC Barcelona, så har Arturo Vidal også fundet Copa América hele to gange med det chilenske landshold.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P