2 min læsningPå trods af kontraktlig forpligtelse: Bayern vil lade Nagelsmann blive tysk landstræner

Uli Hoeneß bekræfter nu, at det ikke kommer til at være på grund af Bayern München, hvis Julian Nagelsmann bliver tysk landstræner.

2 min læsning
Bayern er åbne for at lade Nagelsmann blive tysk landstræner.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

Landstræner jagten er sat ind.

Hansi Flick fik søndag sparket fra trænersædet hos det tyske landshold, og det tyske fodboldforbund (DFB) er dermed på jagt efter en afløser.

Flere er blevet nævnt som mulige aftagere, men især Julian Nagelsmann nævnes mange steder som de helt store favorit til jobbet – men en enkelt detalje har kunne holde dem fra at nappe tyskeren.

Nagelsmann, der for nyligt blev fyret i FC Bayern München, er nemlig stadig kontraktligt bundet til den tyske storklub efter det afbrudte samarbejde, og Bayern München kan altså stadig forlange penge for Nagelsmann, hvis DFB vil hente ham ind som tysk landstræner.

Men bestyrelsesmedlem og tidligere præsident af klubben, Uli Hoeneß, afkræfter nu snakken om, at penge mellem DFB og Bayern kommer til at blive et problem.

– En potentiel aftale vil helt sikkert ikke falde igennem på grund af Bayern, siger Bayern-bossen til Sky Sports Germany i interviewet, du kan se nederst i artiklen.

Medie: Efter transfer-kollaps – Premier League-profil insisterer på Bayern-skifte i januar

Blot 36-årige Nagelsmann blev fyret fra jobbet i Bayern München i foråret 2023 og er blevet efterfulgt af Thomas Tuchel.

Tidligere har han også stået i spiden for både RB Leipzig og Hoffenheim.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P