2 min læsningMorten Karlsen med flot titel og ny rekord: Månedens træner for anden gang i træk

Den danske cheftræner i Orange County, Morten Karlsen, har netop sikret sig titlen som månedens træner i USL for anden måned i træk.

2 min læsning
Morten Karlsen er kåret som månedens træner i ULS for anden måned i træk
Foto: Orange County SC

Den danske cheftræner Morten Karlsen har stor succes i USA.

I den næstbedste fodboldrække USL har Morten Karlsen sikret 11 sejre i de seneste 13 kampe, og det indbringer ham nu for anden måned i træk titlen som månedens træner i rækken.

En præstation ingen andre trænere har leveret før ham.

– Jeg er glad og stolt, og vi ligner et rigtig fodboldhold, der spiller godt. Vi er gode rent mentalt, og jeg plejer at sige til spillerne, at vi kan slå alle hold i begge rækker, fortæller Morten Karlsen og hentyder til Western og Eastern Conference, som er den måde man geografisk opdeler turneringen i USA.

Morten Karlsen var ansat som scout af DBU under VM i fodbolds sidste år, og siden gik turen til Orange County SC. Her startede danskeren først som assistenttræner, for så i løbet af foråret at overtage det endelige ansvar.

Og ambitionerne som cheftræner er kun blevet større, efter den flotte start i Californien.

Morten Karlsen om ny FCN-spiller: Han har et vildt drive

– Jeg tror, jeg er god til at have en relation til alle spillere. Det har jeg fået god erfaring med.

– De fleste trænere håber vel at bruge gode perioder som et springbræt. Jeg er enormt glad for at være her i Orange County, og det er fornemme forhold, jeg har fået. Men jeg kunne da godt tænke mig at blive cheftræner i MLS en dag, slutter Karlsen overfor campo.dk.

Tirsdag meddelte FC Nordsjælland, at de har købt Milan Iloski, en af Karlsens nuværende spillere, som dog først skifter til vinter.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P