1 min læsningFC Nordsjælland henter målfarlig amerikaner i USA

FC Nordsjælland har forstærket offensiven med 24-årige Milan Iloski.

1 min læsning
FC Nordsjæland henter Milak Iloski til klubben.
Foto: FC Nordsjælland

FC Nordsjælland skal jonglere med tre forskellige turneringer denne sæson.

Dermed skal der også en trup af en vis bredde til for ikke at falde sammen i løbet af sæsonen, som man til dels gjorde i seneste sæson.

Og arbejdet på trup-bredden er ikke stoppet i Farum, selvom transfervinduet ellers er lukket, eftersom man tirsdag på sin hjemmeside kan præsentere 24-årige Milan Iloski som ny spiller i truppen.

Iloski komer til fra Orange County Soccer Club i Californien og har skrevet under på en fire-årig aftale med Farum-klubben.

Den amerikanske offensivspiller gør sæsonen færdig for Orange County Soccer Club og støder først til FC Nordsjælland til januar.

– Da jeg hørte om interessen fra FC Nordsjælland, blev jeg med det samme meget tiltrukket af muligheden, siger han selv om skiftet og fortsætter:

– Med klubbens udvikling og ambitioner in mente var det et nemt valg at skrive under, og jeg er vildt begejstret for udsigten til at blive en del af FCN.

Oliver Antman ude på ubestemt tid

Iloski har scoret 43 mål i 83 kampe for sin amerikanske arbejdsgiver.

FC Nordsjællands næste opgave bliver, når der er Superliga-topbrag på Right to Dream Park og F.C. København kommer på besøg lørdag klokken 16:00.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P