3F Superligaen

Medie: Sisto rejst til Tyrkiet – Skifte under opsejling

Det har længe været et stort spørgsmål, hvilken klub der bliver Pione Sistos næste, men ifølge et dansk medie så skulle et skifte være tæt på.

Pione Sisto har angiveligt hele fire tyrkiske bejlere.
Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Pione Sisto har ikke spillet en officiel kamp for FC Midtjylland siden den 7. november 2022.

Der har derfor længe været snak om, hvor den tidligere Celta Vigo-spillers fremtid ligger henne, da det har været tydeligt, at Sisto og Midtjylland er et færdigt kapitel.

Rygterne den seneste tid har lydt på, at Sisto skulle have interesse fra flere tyrkiske klubber, og ifølge Tipsbladets oplysninger onsdag, så er FCM-spilleren allerede rejst afsted til Tyrkiet for at forhandle en aftale på plads med en af de tyrkiske bejlere.

Det danske medier melder, at der skulle være tale om klubber som Antalyaspor, Hatayspor, Karagümrük og Alanyaspor, hvoraf sidstnævnte klub skulle være det bedste bud på en ny klub til Sisto ifølge Tipsbladet.

Pione Sisto har i sine to ophold i FC Midtjylland formået at spille 212 kampe, hvori danskeren har scoret 46 mål og lavet 21 assist. Ligeledes er det også blevet til 26 landskampe for Danmark med et mål og to assist til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P