1 min læsningMedie: Juventus overvejer at ophæve Pogbas kontrakt

Paul Pogbas fremtid i Juventus skulle være til overvejelse disse dage, efter franskmanden afleverede en positiv doping prøve.

1 min læsning
Paul Pogba er endt i skammekrogen i Italien, efter franskmanden har indleveret en positiv doping prøve.
Paul Pogba er endt i skammekrogen i Italien, efter franskmanden har indleveret en positiv doping prøve. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mandag kom det frem, at Paul Pogba havde indleveret en positiv doping prøve i forbindelse med en Serie A-kamp i august.

Fundet af doping i Pogbas prøve betød, at franskmanden for nu er suspenderet, indtil man kommer frem til en endelig løsning.

Den proces har samtidig sat hans klub, Juventus, i gang med deres egen evaluering af hele situationen, hvor der ifølge Gazzetta dello Sport bliver overvejet en stor straf til Pogba.

Det italienske medie melder, at Pogba skulle have afsløret over for klubbens læger, at taget et stof, som ikke var blevet godkendt af dem.

Den handling skulle have fået Juventus til at overveje, om Paul Pogbas kontrakt med klubben skal ophæves, hvis den 30-årige midtbanespiller kendes skyldig i brugen af doping. En kontrakt, der fortsat løber til 2026.

Ifølge andre medier så skulle italienerne da også allerede være i gang med at kigge på afløsere til Pogba.

Juventus kigger på Pogba-afløser i Arsenal

Juventus hentede sidste sommer Paul Pogba tilbage til klubben efter franskmandens ophold i Manchester United.

Det har dog langt fra været et glædeligt gensyn, da Pogba sammenlagt kun har spillet 113 minutter i Serie A i sidste sæson.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P