Serie A

Napoli afblæser rygter om Kvaratskhelia: Det er bullshit!

Der har været vedvarende rygter om en nært forstående kontraktforlængelse mellem parterne, men nu afviser Napoli, at det skulle være på tale.

Napoli afviser rygter om kontraktforlængelse med Khvicha Kvaratskhelia
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

‘Det er bullshit!’.

Sådan lyder tirsdagens melding fra den italienske storklub, Napoli.

De seneste dage har flere medier berettet om, at en af klubbens helt store profiler, Khvicha Kvaratskhelia, skulle være tæt på at indgå en aftale om kontraktforlængelse med klubben.

Men det er altså ikke sandt, skriver klubben i en officiel udmelding på det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter.

Her afviser klubben til fulde, at der på nogen måde skulle være snak om en kontraktforlængelse med Kvaratskhelia.

– Nogle medier fortsætter med at fortælle, med fodboldspillerens (Khvicha Kvaratskhelias, red.) agenter som deres eneste kilde, om påståede igangværende forhandlinger om fornyelsen af ​​Kvaratskhelia. Det er “bullshit”.

– Ingen fra Napoli har nogensinde talt om den mulige kontraktforlængelse med Kvaratskhelia. Han kontrakt udløber først om 4 år (sommeren 2027, red.), lyder det i den kontante udmelding fra Napoli.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den georgiske Napoli-profil har gjort stort indtryk i den italienske storklub, siden han skiftede til klubben fra Dinamo Batumi i sommeren 2022.

I alt er det blevet til 45 kampe for klubben, og her har Kvaratskhelia formået at score 14 mål og assistere 18 kasser.

Se et længere indslag om Kvaratskhelia, som blandt andet bliver sammenlignet med Napoli-legenden, Diego Maradona, i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P