Premier League

Mason Greenwood er igen på fri fod

Mason Greenwood blev lørdag den 15. oktober igen anholdt i sagen om voldtægtsforsøg, overfald og dødstrusler mod sin ekskæreste, men nu er han igen på fri fod.

Mason Greenwood er igen blevet løsladt, efter han lørdag blev anholdt og fængslet. Han skal for retten igen den 21. november.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Mason Greenwood har fået megen opmærksomhed, siden han i begyndelsen af året blev anholdt grundet mistanke om voldtægt, overfald og dødstrusler rettet mod sin ekskæreste.

Greenwood var da hurtigt på fri fod igen, men lørdag den 15. oktober stod det klart, at Manchester United-spilleren igen var blevet anholdt efter at have været på fri fod i otte måneder. Det skyldes, at spilleren eftersigende ikke havde overholdt kautionsreglerne for sin frihed.

Blot fire dage efter står det nu igen klart, at Mason Greenwood er blevet løsladt. Det skriver flere internationale medier – heriblandt SPORTBible og The Independent – ovenpå det første retsmøde, der fandt sted mandag den 17. oktober og en efterfølgende kautionsansøgning.

Bekræfter anholdelse af Greenwood: Her er de tre anklagepunkter

Ifølge mediernes oplysninger er den unge Manchester United-spiller blevet løsladt mod kaution efter sin høring ved Minshull Street Court i Manchester.

Efter høringen sagde en talsmand for retten, at kaution var blevet givet med den betingelse, at Greenwood ikke kontakter vidner – inklusive klageren – og at Greenwood skal opholde sig på en adresse på Bow Green Road i Bowdon.

Greenwood mødte ikke op til den korte høring.

Manchester United tilbyder fans at få “byttet” deres Greenwood-trøjer

Den engelske anklagemyndighed bekræfter, at Greenwood stadig er sigtet i tre anklager i form af voldtægtsforsøg, kontrollerende adfærd og overfald.

Han skal møde i retten igen den 21. november.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P