2 min læsningSchmeichel er sur: Liverpools første mål var offside

Landsholdslegenden Peter Schmeichel er overbevist om, at Liverpools første mål mod Aston Villa var offside.

2 min læsning
Peter Schmeichel var ikke tilfreds med Liverpools første mål i Premier League-kampen mod Aston Villa.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool vandt søndag eftermiddag med 3-0 over Aston Villa i Premier League.

Hjemmeholdet kom godt fra start i kampen, efter Dominik Szoboszlai bragede bolden ind fra kanten af feltet efter tre minutter.

Spørger man landsholdslegenden Peter Schmeichel, der har en fortid i Aston Villa, skulle målet dog aldrig have stået. Mohamed Salah forstyrrede nemlig Emiliano Martinez udsyn, imens han var i offside, mener Schmeichel:

– Man kan tydeligt se, at Martinez’ synsfelt er blokeret. Når man står overfor et skud som dét, er der som målmand to ting: Du skal have den rette linje for at give dig selv en chance, og du skal også angribe bolden, siger han ifølge HITC og fortsætter:

– Men Mo Salah er lige i hans synslinje, og for at se bolden er han nødt til at gå til den anden side af, hvor bolden ender for at se ham, der sparker. Jeg forstår helt ærligt ikke, hvordan det ikke er at blande sig.

Schmeichel understregede samtidig, at han ikke havde noget imod hverken dommere eller VAR, selvom han var fuldstændig uforstående over for kendelsen.

Officielt: Gerrard henter Liverpool-helt til Saudi-Arabien

Han købte heller ikke argumentet om, at målmanden ikke havde nået den alligevel:

– Vi så de redninger Pickford lavede i det sidste minut den anden dag. Hvordan ved man, at han laver den redning? Det ved man ikke. Jeg er en smule sur. Det er praksis og en fortolkning af nogen, der aldrig har stået på mål, slutter Schmeichel med henvisning til Jordan Pickfords mirakelredning mod Sheffield United.

Kampen var Liverpools sidste inden, der er landskampspause i den kommende uge. Se hvornår landsholdene spiller i campo.dk’s TV-Guide her.

Se Dominik Szboszlais mål herunder og vurder selv, om der skulle have været dømt offside:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P