2 min læsningOfficielt: Schjelderup vender tilbage til Superligaen

Efter en halv sæson i portugisiske Benfica vender norske Andreas Schjelderup nu tilbage til den danske Superliga.

2 min læsning
Andreas Schjelderup udlejes til FC Nordsjælland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det har ikke været den ønskede succes for Andreas Schjelderup i Benfica.

Det må nordmanden så småt sande, da det blot er blevet til tre kampe i det portugisiske, siden han skiftede FC Nordsjælland ud med Benfica i januar 2023.

Men den 19-årige nordmand kan nu formentlig se frem til langt mere spilletid. Og det i vante rammer. FC Nordsjælland kan nemlig netop nu præsentere Andreas Schjelderup som den seneste tilføjelse til Superliga-truppen.

Klubben oplyser sent fredag aften på sin hjemmeside, at man er nået til enighed om en lejekontrakt med Andreas Schjelderup, der gælder for den resterende del af sæsonen.

Og det er en handel, der vækker stor begejstring hos Farum-klubbens cheftræner, Johannes Hoff Thorup, som glæder sig over igen at have Schjelderup til rådighed.

– ”Schjelde” kommer med kvalitet. Og det har en fodboldklub altid behov for. Nu går vi ind i et program, som bliver det tætteste, vi har spillet i rigtig mange år, og derfor skal vi have udvidet stammen på holdet en smule for at kunne være konkurrencedygtige i de turneringer, vi spiller med i. Her må man sige, at vi får en spiller ind, som virkelig kender systemet og har det friskt i erindringen. Og vi ved jo, hvad vi får af kvalitet med ”Schjelde”, indleder Hoff Thorup og fortsætter:

– Vi holder kontakten med de spillere, vi sender ud i Europa, og vi oplever heldigvis at, de stadig har os i tankerne, når de er afsted. Hvis der pludselig opstår en mulighed, hvor vi kan hjælpe hinanden, så ved de, at de er velkomne. Det vidner de her aftaler med både Christian Rasmussen og ”Schjelde” også om – og jeg er naturligvis rigtig glad for, at det kan lade sig gøre.

Andreas Schjelderup har trods sin unge alder på blot 19 år allerede spillet 56 kampe for FC Nordsjælland. Her har han bidraget med 17 mål og fem assists.

FC Nordsjælland oplyser, at Schjelderup får trøjen med nummer otte på ryggen i lejeperioden.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P