3F Superligaen

FCM’s nye sydkoreaner: Drømmer om landsholdet

Selvom de er landsmænd, kender de ikke hinanden, men på særligt ét punkt vil FC Midtjyllands nye sydkoreaner gerne gå i sin landsmands fodspor.

Lee Han-beom drømmer om det sydkoreanske landshold efter sit skifte til FC Midtjylland.
Foto: FC Midtjylland

Han bliver den anden sydkoreaner i FC Midtjylland og den tredje i Superligaens historie.

21-årige Lee Han-beom skifter den koreanske K-League og FC Seoul ud med Europa, Superligaen og FC Midtjylland, hvor han bliver holdkammerat med landsmanden Cho Gue-sung.

Skiftet til den midtjyske klub kommer med særligt to mål for øje.

– Min drøm er at komme på det sydkoreanske landshold, og her i klubben stiler jeg efter at vinde trofæer. Det er mine helt klare mål for de næste år.

– Jeg er glad for at komme til Europa og FC Midtjylland. Nu er det vigtigste for mig at gøre en forskel på banen. Jeg har set flere af holdets kampe, og den offensive, aktive spillestil har gjort det attraktivt for mig at skifte hertil, siger Lee Han-beom.

Officielt: FC Midtjylland henter endnu en sydkoreaner

I FC Midtjylland bliver han holdkammerat med den fire år ældre Cho Gue-sung, der allerede har repræsenteret det sydkoreanske landshold 24 gange, og i FC Midtjylland er det siden skiftet den 11. juli blevet til fire mål i ni kampe.

– Jeg kender ham ikke personligt, men vi har spillet mod hinanden et par gange. Jeg kender til hans historie i K League, og det bliver fedt at spille på samme hold som ham, hvor jeg håber, vi kan blive tætte holdkammerater, fortæller Lee Han-beom om sin landsmand.

Jung-Bin Park blev den første sydkoreaner i Superligaen, da han i 2015-16 repræsenterede Hobro og sæsonen efter Viborg FF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P