3F Superligaen

Lyngby henter tidligere Real Madrid- og Barca-talent

Lyngby Boldklub har skrevet under på en aftale med den tidligere islandske verdensstjerne Eidur Gudjohnsens søn. Han har en fortid med ungdomsfodbold i FC Barcelona og Real Madrid.

Andri Gudjohnsen i aktion for det islandske landshold
Foto: Scanpix /REUTERS/Florion Goga

Lyngby har hentet Andri Gudjohnsen.

Den islandske angriber skifter på en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

Gudjohnsen, der har en ungdomsfortid i Real Madrid og FC Barcelona, skifter fra IFK Norrköping. Det oplyser Lyngby på sin hjemmeside.

Lyngby har oveni lejeaftalen sikret sig en købsoption på Gudjohnsen, der allerede har opnået 15 A-landsholdskampe for Island.

– Andri er en utrolig talentfuld spiller, som vi i flere transfervinduer har forsøgt at hente. Nu er vi endelig lykkedes, og vi får tilgang af en ung, sulten angriber, der er rigtig godt skolet og som vi glæder os til at videreudvikle i vores stærke miljø, siger fodboldchef i Lyngby, Nicas Kjeldsen, og fortsætter:

– Han har trods sin unge alder allerede vist et højt niveau og meget stort potentiale på både klub og landshold, og vi tror på, at han på sigt kan blive en stor profil for os.

Den unge islænding er også glad for skiftet til Lyngby.

– Jeg er rigtig glad for at have skrevet under med Lyngby Boldklub. Jeg synes, at klubben går en rigtig spændende tid i møde, og jeg kan rigtig godt lide, at det er en traditionsrig klub, der tror på deres unge spillere. Jeg tror på, at jeg kan udvikle mig rigtig meget her, og jeg satser stærkt på at betale tilbage på den tillid, som klubben viser mig, siger Gudjohnsen, der får trøjenummer 22 i Lyngby.

Lyngby-chef om salg af Hey til FCN: Det vil falde nogle for brystet

Med skiftet kan Andri Gudjohnsen være med i truppen, når Lyngby søndag får besøg af Randers FC. Opgøret på Lyngby Stadion har kampstart klokken 16.00, og du kan se det på Canal 9 og Discovery+.

Husk, du kan altid få et overblik over ugen kampe i tv i campo.dk’s TV Guide. Den finder du HER.

Relateret video:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P