3F Superligaen

CV om ny Brøndby-keeper: Klassemålmand i sin bedste fodboldalder

Brøndby IF's fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, jubler over tilgangen af klubbens nye østrigske målmand, Patrick Pentz.

Carsten V. Jensen er yderst tilfreds med tilgangen af Brøndbys nye målmand Patrick Pentz.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Jagten på en ny målmand er ovre i Brøndby IF.

Patrick Pentz er hentet på en lejeaftale i Bayer Leverkusen og afløser Mads Hermansen, der er skiftet til Leicester denne sommer.

Det glæder Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, der mener, klubben bliver beriget med en klassemålmand. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Patrick Pentz er en dygtig målmand med et højt niveau og som vil gå direkte ind og styrke vores målmandsteam. Patrick er inde omkring det østrigske landshold, hvor han fik debut sidste år, men da der ikke er udsigt til at slå Hradecky af pinden i jagten på spilletid i denne sæson, så har Patrick ønsket at komme ud og få spilletid, siger fodbolddirektøren og fortsætter:

– Da vi samtidig er i markedet efter en målmand med Patrick’s profil og har fået muligheden for at tilknytte en klasse målmand, har vi valgt at slå til. Med Patricks baggrund i Austria Wien, Reims i Ligue 1 og senest i Bayer Leverkusen, så får vi en erfaren målmand i sin bedste fodboldalder.

Den 26-årige Pentz støder til truppen fredag, hvor han deltager i træningen. Østrigeren var ikke i tvivl, da Brøndby henvendte sig.

– Brøndby IF har et rigtig godt ry og omdømme for at udvikle fantastiske målmænd, hvor jo blandt andet Marvin Schwäbe, Frederik Rønnow og Lukas Hradecky gør det fremragende i Bundesligaen, så da jeg hørte om Brøndby IF’s interesse var jeg ikke i tvivl om, at det var helt rigtige, siger han.

Officielt: Ny målmand på plads i Brøndby IF

Patrick Pentz kan med skiftet være i spil til kampen søndag ude mod FC Midtjylland. Der er kick off på MCH Arena klokken 18.00, og du kan se kampen på 3+ og Viaplay.

Relateret video:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P