Officielt: Ny målmand på plads i Brøndby IF

Efter en lang sommer med rygter har Brøndby nu deres nye målmand på plads.

Patrick Pentz skifter til Brøndby IF på en lejeaftale.

Brøndby IF har fundet manden, der skal afløse Mads Hermansen i målet.

Efter flere skriverier melder klubben ud, at de henter den østrigske målmand Patrick Pentz på en et-årig lejeaftale i Bayern Leverkusen.

Den 1.82 meter høje Patrick Pentz er reservemålmand på det østrigske landshold, og han har indtil nu fire A-landsholdskampe på CV’et.

Patrick Pentz skiftede tilbage i januar til Bayer Leverkusen fra den franske klub Stade Reims, men han har dog sine første minutter til gode. Han står nemlig noteret for nul kampe. Nu jagter han minutter i Danmark, hvor han skal kæmpe med Thomas Mikkelsen om pladsen i Brøndby-buret.

Tidligere spillede den østrigske målmand for Austria Wien, hvor det blev til 156 kampe i målet. Han står derudover noteret for fire A-landskampe for Østrig.

Den østrigske målmand skal nu tørne ud for Brøndby IF, der i seneste Superliga-spillerunde sejrede 3-0 mod Lyngby BK. En kamp, du kan se højdepunkter og mål fra her: