1 min læsningAfsløring: Derfor ville Guardiola af med Cancelo i Man City

I januar transfervinduet valgte Manchester City meget overraskende at udleje Joao Cancelo. Nu er der muligvis kommer en forklaring på den beslutning.

1 min læsning
Joao Cancelo forlod overraskende Manchester City i januar transfervinduet, men nu er der muligvis kommet en forklaring på det valg.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mange fodboldfans og -eksperter var i januar forundret over, hvordan Manchester City kunne vælge at udleje Joao Cancelo til Bayern München.

Rygterne har længe gået på, at den portugisiske forsvarsspiller og klubbens manager, Pep Guardiola, skulle være kommet på kanten med hinanden. Hvad det helt præcist har handlet om, har der dog været stor tvivl om.

Men den information skulle et engelsk medie nu være kommet i besiddelse af, hvor det bliver gjort klart, at Guardiola var manden bag Cancelos exit.

Ifølge The Times, der har historien, så skulle 29-årige Cancelo til et holdmøde tilbage i januar have nægtet at lytte til Manchester City-manageren. Her valgte portugiseren angiveligt at tage høretelefoner i ørene, mens Guardiola snakkede til spillerne.

Det skulle efterfølgende have fået Guardiola til at gå til klubbens sportsdirektør, Txiki Begiristain, for at bede ham om at skille sig af med Cancelo, hvilket i sidste ende sendte City-spilleren til München.

Lejeaftalen til Bayern indeholdte en købsoption på 70 millioner euro, men ifølge mediet så bliver den ikke aktiveret af sydtyskerne. Dermed er det fortsat usikkert, hvor Cancelos fremtid ligger henne denne sommer.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P