2 min læsningMessi vil gå langt for Barça – beder bejlere om at udsætte forhandlinger til 2024

Lionel Messi er angiveligt opsat på at skifte til FC Barcelona, og skulle derfor have bedt Al-Hilal om at udsætte forhandlingerne til 2024.

2 min læsning
Lionel Messi udskyder forhandlingerne med Al-Hilal.
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Lionel Messi er fri på markedet. Og hvem vil ikke gerne have fingrene i den lille argentiner?

FC Barcelona er en af bejlerne, og meget tyder da også på, at en Barça-retur også er at foretrække for Lionel Messi.

Således meldte flere medier mandag, at Lionel Messi skulle foretrække at vende retur til FC Barcelona, mens billeder viste Lionel Messis far, Jorge Messi, mødes med FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, for at komme nærmere en mulig aftale.

Det skulle dog være sværere end som så for FC Barcelona at hente Messi retur. Mandag kom det frem, at FC Barcelona endnu ikke havde været i stand til at komme med et konkret tilbud til Lionel Messi.

Det skyldes blandt andet reglerne om Financial Fair Play og LaLigas lønloft, som FC Barcelona i skrivende stund skulle overstige.

Derpå lød det, at man nu afventede og ledte efter kreative løsninger mellem parterne, som alligevel skulle få transferen til at lykkes.

Lionel Messi udskyder forhandlingerne med Al-Hilal.
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Ved siden af står andre klubber, der også har budt sig til i forhold til Lionel Messi – heriblandt den saudi-arabiske klub Al-Hilal, som angiveligt allerede var klar til at præsentere Lionel Messi som ny spiller i klubben.

Men Messi skulle altså – til trods for udfordringerne – foretrække at skifte til FC Barcelona. Således beretter det spanske medie SPORT nu, at Lionel Messi decideret har bedt Al-Hilal om at udskyde forhandlingerne indtil årsskiftet.

Mediet oplyser, at der har været møder mellem Messis bagland og Al-Hilal-delegationen. Her skulle Messi have bedt om udskydelsen, hvilket skulle have overrasket Al-Hilal, som antog, at Messi-handlen allerede var på plads.

Medier: LaLiga godkender Barcas økonomiske plan – Messi-comeback en mulighed

Samtidig beretter mediet, at Al-Hilal skulle have advaret Messis bagland i forhold til at udskyde forhandlingerne til 2024.

Således skulle Messis nuværende astronomiske tilbud, der angiveligt lyder på op imod 500-600 millioner euro, og som samtidig vil gøre Messi til den absolut bedst betalte fodboldspiller i verden, ikke længere være tilgængeligt, hvis forhandlingerne udskydes.

Trods dette skulle Messi ifølge mediets kilder være opsat på at undersøge mulighederne i FC Barcelona til bunds, før han træffer en endelig beslutning.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P