1 min læsningVideo: Barca-præsident mødes med Messis far: Messi vil tilbage!

En video fra en spansk journalist viser angiveligt Lionel Messis far mødes med FC Barcelona-præsident Joan Laporta.

1 min læsning
En video viser angiveligt Lionel Messis far mødes med FC Barcelona-præsident Joan Laporta. Messi kan vende retur.
Foto: Alain Jocard/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Lionel Messi er officielt færdig i PSG, men endnu ligger fremtiden ikke fast.

Den 35-årige argentinske verdensmester er blevet rygtet til både USA, Saudi Arabien og ‘hjem’ til FC Barcelona, og nu kunne noget tyde på, at det sidste kan blive en realitet.

Den spanske journalist Toni Juanmartí har på twitter uploadet en video, der angiveligt viser Messis far, Jorge Messi, der mødes med FC Barcelona-præsidenten Joan Laporta på dennes adresse.

– Lige nu; Møde i Joan Laportas hus mellem præsidenten for Barça og Jorge Messi for at diskutere den mulige retur for den argentinske spiller, lyder det i i tweetet fra Juanmartí.

Efterfølgende har Toni Juanmartí talt med Jorge Messi, som ifølge journalisten gerne ser sønnen returnerer til Barcelona.

– Messi ønsker at vende tilbage til Barca, og jeg vil elske at se ham komme tilbage. Det er en mulighed, lyder det ifølge Juanmartí fra Jorge Messi.

Det skulle angiveligt være regler fra LaLigas side, der lige nu besværliggør returen for Messi, men ifølge transferjournalist, Fabrizio Romano, har den spanske liga godkendt FC Barcelonas plan for at bringe Messi tilbage til klubben.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P