1 min læsningMedie: Så meget tjener Kasper Hjulmand om året

Han har ført Danmark til flotte resultater i internationalt. Men hvor meget tjener Kasper Hjulmand egentlig om året som landstræner?

1 min læsning
Hvor meget tjener Kasper Hjulmand?
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvor meget tjener Kasper Hjulmand?

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, forlængede tirsdag samarbejdet med DBU frem til og med sommeren 2026.

Derfor var der da også stor interesse i at få indsigt i, hvor stor en løncheck landstræneren tegner sig for i spidsen for de danske fodbolddrenge, da han tirsdag eftermiddag skulle udtage landsholdstruppen frem mod de kommende EM-kvalifikationsopgør mod Nordirland og Slovenien.

Men her kom der ingen umiddelbare svar fra hverken DBU eller Kasper Hjulmand selv.

Nu beretter Ekstra Bladet dog, at mediet er kommet i besiddelse af oplysninger om netop dette – altså hvor meget Kasper Hjulmand tjener om året som danske landstræner.

Ifølge mediet tjener Kasper Hjulmand angiveligt mellem fem og seks millioner kroner om året som dansk landstræner – en løn som er bundet op på bonusser, hvorfor beløbet kan veksle mellem de to millionbeløb.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge mediets kilder har der ikke været forhandlinger mellem DBU og Kasper Hjulmand i forhold til lønnens størrelse i denne omgang.

Det hele skulle nemlig angiveligt være aftalt på forhånd, da de to parter indgik aftalen i første omgang tilbage i 2019.

Kasper Hjulmand udtog tirsdag eftermiddag landsholdstruppen frem mod de kommen EM-kvalifikationsopgør mod henholdsvis Nordirland og Slovenien.

Få det fulde overblik på Kasper Hjulmands udvalgte herunder

25 spillere udtaget til Kasper Hjulmands trup

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P