2 min læsningLandsholdet spiller hjemmekamp mod Nordirland i udebanetrøjer

Når det danske landshold den 16. juni møder Nordirland i EM-kvalifikationen, vil de danske spillere være iklædt en ganske særlig trøje.

2 min læsning
Det danske landshold skal til EM-kvalifikationskampen mod Nordirland spille i en relanceret udebanetrøje fra 1986 for at fejre Hummels 100 år jubilæum.
Foto: Hummel

Landstræner Kasper Hjulmand udtager senere tirsdag sin trup til EM-kvalifikationskampene mod Nordirland og Slovenien.

Om landstræneren til de to kampe hiver kaniner op af hatten i form af Preben Elkjær, Morten Olsen og Søren Lerby ligger derfor endnu ikke fast, men hvis han gør, så vil landsholdslegenderne på sin vis føle sig hjemme.

Til den første af de to kampe kommer Danmark nemlig til at spille i en genoptrykt udgave af landsholdets udebanetrøje fra 1986.

Det sker som en fejring af Hummels 100-års jubilæum, og dermed vil landsholdet trods status som hjemmehold spille i udeholdstrøjer i kampen i Parken mod Nordirland.

– Vi elsker alle landsholdstrøjer – fordi de viser den stolthed, det er at spille på det danske fodboldlandshold. Trøjen fra VM86 er helt særlig og blevet kåret som en af de flotteste flere gange.

– Derfor er vi også utrolig glade for, at vi kan sende vores landshold på banen mod Nordirland iført 86-trøjen og være med til at vække minderne til live for de danske fans og samtidig markere vores tøjsponsors flotte 100 års jubilæum, udtaler DBU’s fodbolddirektør Peter Møller.

Foto: Hummel

Det bliver dog ikke kun den ikoniske landsholdstrøje, der nu atter vil kunne pryde de mange danske fodboldfans. Også den ikoniske træningsdragt fra samme periode bliver relanceret.

Desuden vil man kunne købe matchende shorts til spillertrøjen, og helt som det sig hør og bør kommer shortsene i den korte udgave, der var karakteristisk for fodboldshorts i 1980’erne.

Til de der ikke mindes de korte shorts med nostalgi, kan shortsene også fås i en længere og mere moderne udgave.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P