1 min læsningAndrea Belottis kontrakt i Roma forlænges

I første omgang skrev Andrea Belotti kun under på en etårig kontrakt, da han sidste sommer skiftede til hovedstadsklubben fra Torino.

1 min læsning
Serie A-klubben AS Roma har i denne sæson haft Andrea Belotti i truppen, og det har de også de kommende to sæsoner, for hans kontrakt er automatisk blevet fornyet.
Foto: AS Roma

Man må gå ud fra, at det drejer sig om antallet af kampe og ikke antallet af mål.

29-årige Andrea Belotti har ifølge Gianluca Di Marzio fået forlænget sin kontrakt i AS Roma.

Da Belotti den 28. august sidste år skrev under på sin kontrakt i Rom, lød kontrakten i første omgang kun på ét år.

Klubben forklarede dengang selv, at der var indskrevet en automatisk to års forlængelse i kontrakten, en forlængelse der afhang af visse præstationsmæssige kriterier.

De kriterier ser Belotti ud til at have opfyldt i den netop overståede sæson, og derfor vil han også de kommende to sæsoner spille under ledelse af José Mourinho.

Belottis debutsæson i AS Roma har dog langt fra været den succes, som begge parter formentlig havde håbet på tilbage i august, for efter i alt 31 Serie A-kampe for klubben, har Belotti stadig til gode at score i ligaen.

På vej til finalenederlaget til Sevilla i Europa League-finalen spillede Belotti 14 af de i alt 15 kampe, og her blev det trods alt til tre scoringer, ligesom han stod for Romas enlige scoring i kvartfinalenederlaget til Cremonese i Coppa Italia.

Belotti har ellers været en notorisk målscorer igennem sine syv sæsoner i Torino, hvor han nåede præcis 100 Serie A-scoringer i 232 kampe.

Inden tiden i Torino spillede Belotti i Palermo og inden da i AlbinoLeffe.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P