Häcken vandt sikkert på trods af rødt kort – fuld tid til danskerduo

Mikkel Rygaard og Kristoffer Lind startede begge inde, da BK Häcken mandag aften slog bundholdet Varbergs BoIS med 2-0.

Häcken Logo

Mikkel Rygaard og Kristoffer Lund var på papiret på en overkommelig opgave, da de to danskere spillede hele imod bundholdet Varbergs BoIS for BK Häcken.

De forsvarende svenske mestre fik dog et benspænd i jagten på de tre point, da anfører Samuel Gustafson blev sendt tidligt i bad for at nikke en modstander en skalle efter 41 minutter.

Det forhindrede dog ikke gæsterne i alligevel at komme foran, da angriberen Benie Traore eksekverede sikkert fra straffesparkspletten i første halvlegs overtid.

Føringen blev fordoblet efter 72 minutter, da Simon Gustafson med et millimeterpræcist halvtliggende vristspark fandt holdkammeraten Momodou Sonko, der scorede.

Resten af kampen forløb uden yderligere scoringer, og dermed endte den 2-0 til danskerklubben Häcken.