3 min læsningVanvittig video: Roma-‘fans’ kaster stole, flasker og chikanerer dommer efter tabt Europa League-finale

Voldsomme billeder fra lufthavnen i Budapest viser en række Roma-'fans' chikanere dommer Anthony Taylor efter Europa League-nederlaget mod Sevilla. Se video her.

3 min læsning
Anthony Taylor chikaneret efter Europa League-finalen mellem Roma og Sevilla.
Foto: Attila Kisbenedek/AFP/Ritzau Scanpix

Det blev ikke til endnu et Europa League-trofæ for José Mourinho, da italienske AS Roma onsdag aften dystede mod Sevilla i Europa League-finalen.

Her måtte kampen helt ud i straffesparkskonkurrence for at finde sin vinder, som altså endte med at blive Sevilla, der sejrede efter fire spark. Og dermed hentede Sevilla sit femte Europa League-trofæ siden 2014.

Og det var til ingen overraskelse noget, som ikke huede de mange Roma-fans, som var rejst med til Puskás Aréna i Budapest for at støtte sit hold. En skuffelse og en vrede, som nogle af Roma-‘fansene’ lod gå ud over kampens dommer, engelske Anthony Taylor, og hans familie.

Således fremgår det på flere videoer på de sociale medier, at en række Roma-‘fans’ fulgte Anthony Taylor frem til lufthavnen, hvor de chikanerede dommeren og hans medrejsende familie.

Det foregik med råb og sang, mens der også blev benyttet kasteskyts i form af stole og vandflasker.

Lufthavnens sikkerhedsansatte og politiet, som var talstærkt til stede grundet fan-grupperingers rejse fra Budapest, fik dog hurtigt bragt Anthony Taylor og de medrejsende i sikkerhed. Det oplyser Sky Sports.

Den officielle instans for den engelske dommerstand Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) har torsdag aften også været ude at kommentere på hændelserne omhandlende Anthony Taylor i lufthavnen.

Chok: FC Barcelona kan blive udelukket fra alle europæiske turneringer

– PGMOL er opmærksom på de videoer, der cirkulerer på sociale medier, som viser Anthony Taylor og hans familie blive chikaneret i Budapest Lufthavn.

– Vi er rystede over den uberettigede og afskyelige chikane rettet mod Anthony og hans familie, da han forsøger at komme hjem fra at dømme UEFA Europa League-finalen. Vi vil fortsætte med at yde vores fulde støtte til Anthony og hans familie, lyder det fra PGMOL.

Ifølge Sky Sports skulle der være foretaget en anholdelse og påbegyndt en straffesag rettet mod en Roma-‘fan’ chikanen rettet mod Taylor.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

José Mourinho skulle også have rettet henvendelse til kampens officials efter slutfløjt.

På parkeringspladsen efter kampen skulle den portugisiske manager have råbt en række bemærkninger om præstationen fra dommerens side, som han blandt andet kaldte for en ‘skændsel’.

Ifølge Sky Sports afventer UEFA dommerens kamprapport, før man vil tage en beslutning i forhold til, om der skal tages skridt mod Mourinho.

Se de voldsomme billeder fra lufthavnen samt José Mourinhos opførsel efter kampen i videorne nedenfor

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P