1 min læsningChok: FC Barcelona kan blive udelukket fra alle europæiske turneringer

Ifølge Marca er der gode chancer for, at Barça i næste sæson må skyde en hvid pil efter europæisk fodbold. Også selvom de er spanske mestre.

1 min læsning
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Normalt betyder et spansk mesterskab kvalifikation til Champions League, og en plads blandt favoritterne.

Det kan dog blive anderledes næste sæson, da FC Barcelona muligvis ikke må deltage i nogle europæiske turneringer.

Det spanske medie Marca skriver, at grundet de beskyldninger der er mod den catalanske storklub omkring, at de skulle have foretaget betalinger til et firma, der er associeret med den spanske dommerstand, kan det koste Barça dyrt.

Det spanske fodboldforbund har allerede igangsat en undersøgelse af klubben ovenpå anklagerne, men UEFA har også søsat sin egen efterforskning.

Angiveligt skulle to efterforskere have skrevet i den rapport UEFA har modtaget, at FC Barcelona bør udelukkes fra alle europæiske turneringer i næste sæson.

Marca skriver videre, at UEFA’s præsident, Aleksander Ceferin har set rapporten, og UEFA kan komme med sin straf inden det spanske fodboldforbund kommer med sin dom.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det spanske forbund skal dog også veje sagen, og hvis dømmer storklubben, kan det betyde bødestraf, pointreduktion eller i værste fald tvangsnedrykning.

Såfremt UEFA venter til det spanske forbund har taget stilling til om Barça findes skyldige i korruption, kan klubben modtage en endnu hårdere og længere straf fra UEFA.

Hvis FC Barcelona misser Champions League næste sæson, vil det koste dem omkring 370 millioner kroner, inden tillæggene for hvor langt klubben kommer i turneringen. Det kan derfor blive en utrolig dyr omgang for den spanske mastodont.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P