2 min læsningEkspert storroser AGF’er: AGF’s måske stærkeste defensive spiller

AGF har haft en solid defensiv i denne sæson, men én spiller har specielt skilt sig ud på det seneste - og det er ikke Yann Aurel Bisseck.

2 min læsning
Ekspert roser Tobias Mølgaard
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Han har primært været brugt som højre back, men i løbet af foråret har AGF’s Tobias Mølgaard fået en plads mere centralt i banen.

Og den opgave har han formået at tage på sig og løst til UG – i hvert fald hvis man spørger Viaplays ekspert, Peter Sørensen.

Peter Sørensen er overrasket over, at Mølgaard har fået en plads i AGF’s tremandsforsvar, ligesom han er overrasket over den måde, som Mølgaard har formået at tilpasse sig så hurtigt.

Derfor roser han da også AGF’s cheftræner, Uwe Rösler, for at have set potentialet i Mølgaard. Men først og fremmest er det Mølgaards egen fortjeneste. Og derfor får han også nogle rosende ord med på vejen.

– Han har gjort det fantastisk godt – ikke mindst defensivt har han været meget, meget iøjnefaldende. Han har måske været den stærkeste defensive spiller, hvis vi skal tage én ud af det meget velfungerende forsvar hos AGF, indleder Peter Sørensen, før han fortsætter:

– Han er meget, meget hurtig. Han er meget, meget kropsstærk. Han er meget, meget viljestærk og ærgerrig. Han vil simpelthen vinde sine dueller. Han har været suveræn i sit forsvarsspil, fortæller Peter Sørensen blandt andet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tobias Mølgaard skiftede i sommeren 2022 Vejle Boldklub ud med AGF, hvor han fortsat er på kontrakt frem til sommeren 2025.

I det aarhusianske har Mølgaard indtil videre spillet 33 førsteholdskampe. Her har han endnu sit første mål til gode, mens han har to assists på CV’et.

I denne sæson har Tobias Mølgaard været en mere eller mindre fast del af AGF-defensiven, som er den defensiv, der har indkasseret langt færrest mål. AGF har således måttet pille bolden ud af eget net 28 gange i 31 kampe. De nærmeste i forhold til mål imod er F.C. København, som har indkasseret 34 mål i sæsonen.

Hør eksperternes vurdering af Tobias Mølgaards seneste præstationer for AGF i videoen øverst i artiklen

AGF’s Beijmo overrasket over Superligaen: Alt handler om at vinde

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P