2 min læsningAGF’s Beijmo overrasket over Superligaen: Alt handler om at vinde

Felix Beijmo har imponeret stort for AGF, efter han er kommet til på en lejeaftale i vinter, men han er selv blevet overrasket over niveauet i Superligaen.

2 min læsning
AGF-backen Felix Beijmo er overrasket over niveauet i den danske Superliga, som er et sted imellem Tyskland og Sverige.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Kun en enkelt gang har han måttet se til udefra, og det var på grund af en karantæne.

AGF’s svenske lejesvend, Felix Beijmo, har startet samtlige 14 superligakampe, med én undtagelse, siden han sidst i januar tog turen til den jyske hovedstad.

Beijmo har imponeret stort i sine første fire måneder i Superligaen, men Superligaen har også imponeret den 25-årige svensker.

– Fremfor alt har niveauet i den danske liga (overrasket, red.). Der er en tydelig forskel. Superligaen holder et højere niveau, og der er en tydelig forskel på intensitet, og på en måde er Superligaen mere voksen, hvis man kan bruge det udtryk.

– Det er lidt en mellemting mellem Tyskland og Sverige. Det går hurtigt, og duellerne er hårdere. Alt handler om at vinde. I Sverige er der nogle, der tilfredse med bare at spille flot fodbold, siger Beijmo til Aftonbladet.

Felix Beijmo føler sig værdsat i AGF: Absolut en mulighed efter sommer

Beijmo er lejet i svenske Malmö for resten af sæsonen, og selvom han stadig har et halvt år tilbage af sin kontrakt i den skånske klub, så er det næppe nogen hemmelighed, at de gerne beholder ham i AGF.

– Det er gået virkelig godt og bedre end forventet. Jeg vidste nok ikke helt, hvad jeg skulle forvente, ud over at jeg vidste, at AGF er en stor klub i Danmark – en traditionsrig klub.

– Men jeg har spillet vældig meget, og det er gået rigtig godt. Vi slås om medaljer nu og har gjort det virkelig godt. Det hele er meget positivt, fortæller Beijmo.

Den svenske højreback fortæller desuden, at han tager tilbage til Malmö, når sæsonen er slut. Her vil han sætte sig ned med ledelsen og planlægge sin fremtid.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P