2 min læsningMedie: Liverpool millimeter fra at kunne præsentere ny VM-argentiner

Liverpool har været i førersædet til at hente VM-argentineren, og nu tyder alt på, at transferen snart bliver en realitet.

2 min læsning
Alexis Mac Allister nærmer sig Liverpool-skifte.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har været vedvarende rygter i en længere periode.

Premier League-klubben Brighton må efter alt at dømme vinke farvel til en af klubbens helt store profiler, argentinske Alexis Mac Allister, til sommer.

Siden VM-slutrunden i Qatar har flere store klubber meldt sin interesse for VM-argentineren. Men én klub har længe været meldt i førersædet i forhold til en mulig sommertransfer af den 24-årige midtbanespiller, nemlig Liverpool.

Og netop Liverpool skulle nu også være tæt på at gøre rygterne til en realitet.

Således skriver Football Insider lørdag eftermiddag, at det blot er et spørgsmål om tid før, at transferens sidste detaljer falder på plads.

Ifølge mediets kilder skulle aftalens detaljer være ’95 procent færdige’. En aftale, som skulle sende en god sjat penge ned lønningsposen hos Alexis Mac Allister.

Salah undskylder overfor Liverpools fans: Jeg er fuldstændig knust

Mediet beretter, at Liverpool har mødtes med Mac Allisters repræsentanter. Og her har Merseyside-klubben angiveligt tilbudt at tredoble argentinerens nuværende løn, hvis en aftale skulle falde på plads.

Således skulle Mac Allister gå fra at tjene 50.000 pund om ugen i Brighton til at tjene 150.000 pund om ugen i Liverpool. Det er et lønhop på omkring 860.000 kroner om ugen, hvilket vil sikre Mac Allister en ugeløn på små 1,3 millioner kroner.

Der har tidligere været snak om, at Mac Allisters underskrift vil koste over en halv milliard danske kroner, hvilket du kan læse mere om her.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P