2 min læsningSønderjyske-boss jubler efter forlængelse: Dal Hende er en kulturbærer

Sønderjyskes sportsdirektør, Esben Hansen, glæder sig over, at klubben fredag eftermiddag er nået til enighed med Marc Dal Hende om en kontraktforlængelse.

2 min læsning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fredag eftermiddag offentliggjorde Sønderjyske, at man har valgt at forlænge kontrakten med en af klubbens rutinerede spillere.

Således står det klart, at den 32-årige Marc Dal Hende fortsat trækker Sønderjyske-trøjen over hovedet efter sommer, da han har forlænget sin kontrakt i klubben frem til sommeren 2024.

Og det er en aftale, der vækker stor glæde på ledelsesgangen i Sønderjyske.

Sportsdirektør Esben Hansen glæder sig over forlængelsen med Dal Hende, som han mener har stor betydning for balancen på holdet. Det fortæller han på klubbens hjemmeside.

– Vi er meget tilfredse med, at Marc Dal Hende også i næste sæson trækker i den lyseblå trøje. Han har en stor betydning både på og uden for banen, og jeg er sikker på, at han også i næste sæson vil bidrage godt til holdet.

– Vi har gennem de seneste transfervinduer haft en markant foryngelseskur, men det er også vigtigt, at vores unge spillere har nogle rutinerede kræfter at læne sig op ad. Marc Dal Hende er et stærkt forbillede for de unge, og samtidig er han med sine mange kampe for klubben en rigtig kulturbærer, der går forrest og tager masser af ansvar, siger Esben Hansen.

Ekspert med opfordring til FC Midtjylland: Hent denne NordicBet Liga-profil til sommer

Marc Dal Hende og Sønderjyske er fortsat en del af oprykningskampen i NordicBet Ligaen, hvor klubben i skrivende stund er tre point efter konkurrenterne fra Hvidovre IF, som øjeblikkeligt indtager den oprykningsgivende andenplads i ligaen.

Der resterer fortsat to kampe af sæsonen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer