2 min læsningEkspert med opfordring til FC Midtjylland: Hent denne NordicBet Liga-profil til sommer

FC Midtjylland bør kigge mod NordicBet Ligaen i transfervinduet, hvor der ifølge Kenneth Emil Petersen løber en potentielt kommende FCM-spiller rundt.

2 min læsning
Årets profil i NordicBet Ligaen Emil Frederiksen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Emil Frederiksen, 22 år og på kontrakt i NordicBet Liga-klubben Sønderjyske.

Men ikke så meget længere, hvis det står til Viaplay-ekspert, Kenneth Emil Petersen.

Emil Frederiksen har nemlig præsteret flot i denne sæson i Sønderjyske, hvor han blandt andet står noteret for 14 mål og otte assists i 32 kampe på tværs af alle turneringer.

Og står det til Viaplay-ekspert, Kenneth Emil Petersen, så rækker det til et skifte væk fra Sønderjyske og op til en etableret Superliga-klub – specielt hvis Sønderjyske ikke ender med at rykke op i denne sæson.

Mere præcist ser Kenneth Emil Petersen et stort potentiale i, hvis FC Midtjylland henter Emil Frederiksen denne sommer, da han mener, at Frederiksen har kvaliteter, der kan bidrage til den nuværende FCM-trup.

– Han er så kampafgørende for Sønderjyske og har virkelig lagt på i sit spil. Hans bundniveau er højnet enormt meget. Han er sindsygt dygtig til at finde sine holdkammerater, indgår i relationer, har et fantastisk ventreben og et godt drev med bolden. Han er alt for god til at spille i NordicBet Ligaen.

– Jeg mener, at han har noget, som FC Midtjylland godt kan bruge. Han har noget, som rigtig mange Superliga-klubber kan bruge. Men jeg synes, at han skal en tur til FC Midtjylland. Det synes jeg ikke, er for højt sat.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Emil Frederiksen fik sin fodboldopdragelse i Viborg FF, men skiftede i 2017 til ungdomsholdet i hollandske Heerenveen. Siden kom han først på lån til Sønderjyske, hvorefter det blev til en permanent aftale i sommeren 2020.

I alt står Emil Frederiksen noteret for 108 førsteholdskampe for Sønderjyske. Her er det blevet til 20 mål og 14 assists.

Emil Frederiksen er fortsat på kontrakt i Sønderjyske frem til sommeren 2025.

Se hele indslaget og alle argumenter for, at FC Midtjylland bør hente Emil Frederiksen i sommerens transfervindue i videoen øverst i artiklen

Agent bekræfter: Angribers fremtid er ikke i FCM

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer