2 min læsningRørt Tverskov efter afskedskamp i OB: Jeg skal bare nyde det!

Det var en rørt Jeppe Tverskov, der satte nogle perspektiver på sin sidste hjemmekamp iført OB-trøjen efter OB's 1-0-sejr mod AC Horsens.

2 min læsning
Jeppe Tverskov afsked OB
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Fredag aften markerede en speciel oplevelse for OB’s anfører, Jeppe Tverskov.

Aftenen opgør mellem OB og AC Horsens var nemlig Jeppe Tverskovs sidste kamp på hjemmebanen i Odense i denne omgang, da det allerede nu står klart, at Tverskov forlader OB efter sæsonen.

Og det var da også en tydeligt berørt Jeppe Tverskov, der tog afsked med Nature Energy Park, som har været hans hjemmebane siden sommeren 2016, hvor Tverskov skiftede til OB fra Randers FC.

Syv år er der gået siden da, og derfor betyder dagens afsked da også en hel del for den 30-årige OB-profil. Det fortæller han i et interview med Viaplay efter OB’s 2-1-sejr mod AC Horsens.

– Jeg har det meget specielt. Jeg har prøvet at nyde det her, så godt jeg kan – også selvom man har en klump i halsen og tårer i øjenene. Det har været svært at være i. Man har kunnet mærke, at det har kulmineret her op til den sidste dag. Men jeg skal bare nyde det. Det er ikke alle forundt, så jeg skal bare nyde det.

– Det er ikke alle spillere, der får lov at opleve det her. Jeg har også været her i mange år – men trods alt nogle år, hvor vi ikke har fået sat noget sportsligt stort aftryk. Så det betyder meget, at jeg i det mindste selv personligt har fået sat et aftryk.

– Jeg har spillet halvdelen af min fodboldkarriere her – syv år. Jeg kom som en ung spiller og er blevet en ledende figur og anfører senere hen. OB er blevet meget for mig, desværre ikke helt nok sportsligt. Og det er det eneste, jeg kan sætte på det.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Jeppe Tverskov rundede i fredagens opgør mod AC Horsens kamp nummer 231 i OB-trøjen. Her har han bidraget med otte scoringer og 13 assists.

Trods Tverskovs afsked i OB, som altså bliver i løbet af sommerens transfervindue, så er der endnu ikke meldt noget ud i forhold til, om en ny aftale er på plads.

Målet for Jeppe Tverskov skulle dog eftersigende være at prøve sig af i udlandet, hvilket du kan læse mere om herunder.

Se hele interviewet med Jeppe Tverskov i videoen øverst i artiklen

Medie: AGF er interesseret – superligaprofil vil til udlandet

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer