3F Superligaen

Mål og Highlights: Se OB forværre AC Horsens’ overlevelsesdrømme

OB spillede sig tættere på europæisk deltagelse, mens nedrykningsspøgelset i AC Horsens lever i bedste velgående. Se alle mål og highlights fra opgøret i artiklen.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

OB tog fredag aften imod nedrykningstruede AC Horsens på et næsten fyldt Nature Energy Park i Odense. Her skulle OB bruge en sejr i jagten på syvendepladsen og en playoff-kamp om en plads i europæisk fodbold i den kommende sæson, mens AC Horsens jagtede livsvigtige point i den tætte nedrykningskamp om overlevelse i Superligaen.

Og det blev en kamp, der skulle styrke OB’s europæiske drømme og samtidig forværre krisen i AC Horsens, hvor der fortsat er en reel risiko for nedrykning. Kampen endte nemlig 2-1 til OB på to scoringer af Emmanuel Sabbi.

Kampens resultat betyder, at OB haler ind på FC Midtjylland i toppen af nedrykningsspillet. Et point adskiller de to på syvende- og ottendepladsen – FC Midtjylland har dog en kamp i hånden. For AC Horsens betyder dagens resultat, at AC Horsens fortsat er under nedrykningsstregen a point med AaB over stregen – AaB har dog en kamp i hånden og en væsentlig bedre målscore.

Se alle statistikker, mål og highlights fra opgøret herunder

OB 0-0 AC Horsens (Dobbeltchance til OB, 31′):

OB 0-1 AC Horsens (Magnus Jensen, 55′):

OB 1-1 AC Horsens (Emmanuel Sabbi, 67′):

OB 2-1 AC Horsens (Emmanuel Sabbi, 75′):

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P