2 min læsningOfficielt: Sønderjyske forlænger med Thorsen

Sønderjyske har gang i den helt stor kontraktforlængelsesfest, hvor klubben fredag kan præsentere sin anden forlængelse.

2 min læsning
Sønderjyske forlænger med Jonas Thorsen.
Foto: Sønderjyske

Tidligere fredag eftermiddag kunne Sønderjyske offentliggøre, at Marc Dal Hende har fået forlænget kontrakten med yderligere et år.

Men her slutter det ikke. Kort tid efter har klubben således offentliggjort endnu en kontraktforlængelse. Denne gang er det Jonas Thorsen, der kan glæde sig over, at han fortsat kan trække Sønderjyske-trøjen over hovedet.

For Jonas Thorsen er der – ligesom det gjaldt for Marc Dal Hende – tale om en kontraktforlængelse frem til sommeren 2024.

Den forlængede kontrakt med Sønderjyske er noget, som glæder Jonas Thorsen, som skiftede til Sønderjyske fra Viborg FF så sent som i januar måned.

– Jeg er meget glad for, at min fodboldfremtid ligger i Sønderjyske Fodbold. Jeg er hurtigt blevet meget glad for klubben, og jeg føler mig rigtig godt tilpas ved at være her. Det glæder mig, at vi er blevet enige om en forlængelse, og jeg ser frem til endnu en sæson i lyseblåt.

– Jeg har fået en del spilletid i foråret, og det var det, jeg havde brug for i min karriere. Jeg nyder virkelig at spille for klubben, og derfor har det været helt naturligt for mig at fortsætte i Sønderjyske Fodbold, siger Jonas Thorsen på klubbens hjemmeside.

Sønderjyske-boss jubler efter forlængelse: Dal Hende er en kulturbærer

Hos klubbens sportsdirektør, Esben Hansen, er der ligeledes glæde at spore over dagens nyhed.

– Det er gået lige præcis, som vi havde håbet og forventet med Jonas Thorsen. I første omgang gav vi håndslag på en aftale, der løb i forårssæsonen, men vi havde allerede dengang en forventning om, at det sagtens kunne blive til noget mere. Nu har vi begge set hinanden an på nærmeste hold, og det er helt naturligt, at det gode parløb skal fortsætte.

– Jonas Thorsen har i Sønderjyske Fodbold fået den spilletid, han var på udkig efter, og han er faldet rigtigt godt til i klubben, hvor han udover godt spil har bidraget med ansvar og rutine. Vi glæder os over, at vi også råder over ham i næste sæson, hvor vi er overbeviste om, at han igen får en stor rolle på holdet, siger Esben Hansen.

Jonas Thorsen har foreløbigt spillet 14 kampe iført Sønderjyske-trøjen. Her er det blevet til en enkelt assist.

Følg Campo på Facebook

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer