2 min læsningMedie: Dansker færdig i Leicester til sommer

Meget tyder på, at danske Jannik Vestergaard er færdig i Leicester, når den indeværende sæson når sin ende.

2 min læsning
Jannik Vestergaard færdig i Leicester til sommer.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har været alt andet end en mindeværdig sæson for danske Jannik Vestergaard i Leicester.

Tre kampe – fordelt på to opgør i Carabao Cuppen og et enkelt opgør i FA Cuppen – er, hvad det er blevet til for den 30-årige danske midtstopper i denne sæson.

Derfor bliver det med al sandsynlighed til et klubskifte for Jannik Vestergaard til sommer. Det beretter Daily Mail fredag aften.

Jannik Vestergaard ragede tidligere på sæsonen uklar med den daværende Leicester-manager, Brendan Rodgers. Det skete efter et interview, hvor Vestergaard offentligt undrede sig over, at Rodgers angiveligt skulle have presset på i forhold til at hente ham til klubben fra Southampton i sommeren 2021, når han ikke havde i sinde at bruge ham på holdet.

Den udtalelse fik konsekvenser for Jannik Vestergaard, der i en periode i løbet af foråret blev bedt om at træne alene.

Siden blev Rodgers fyret, og Dean Smith ansat som ny manager i Leicester. Og selvom forholdet mellem Smith og Vestergaard skulle være fint, så har en skade sat en stopper for den resterende del af sæsonen for Jannik Vestergaard.

Overblik: Her er scenarierne i Europas største ligaer frem mod weekenden

Trods det fine forhold mellem parterne tyder noget dog på, at Jannik Vestergaard har spillet sin sidste kamp i Leicester-trøjen. Mediet beretter således, at både Leicester og Vestergaard skulle være indstillet på, at skilles efter sæsonen – faktisk beskrives parterne som værende ivrige efter at skilles.

Der meldes dog intet om konkret interesse fra andre klubber. Det er dog tidligere kommet frem, at flere klubber har budt sig til i forhold til en potentiel transfer af Vestergaard i løbet af de sidste par transfervinduer.

Her nævnes blandt andet klubber som Fulham, Brentford, Nice, Hertha Berlin, Monaco og Valencia.

Jannik Vestergaard står i alt noteret for 23 kampe i Leicester-trøjen. Han er i skrivende stund på kontrakt i klubben frem til sommeren 2024.

Følg Campo på Facebook

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer