1 min læsningMedie: AGF-lejesvend detaljer fra klubskifte – fremskredne forhandlinger

Dawid Kurminowski er for øjeblikket udlejet fra AGF til Zaglebie Lubin, og meget tyder på, at aftalen snart kan blive permanent.

1 min læsning
AGF's Dawid Kurminowski tæt på permanent skifte til Zaglebie Lubin
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I sommeren 2021 skiftede polske Dawid Kurminowski fra slovakiske MSK Zilina til AGF.

Men klubskiftet blev aldrig helt til den helt store succes for hverken Kurminowski eller AGF.

Således blev Dawid Kurminowski sendt på udleje i sommer, hvor han skrev under på en lejekontrakt med den polske klub, Zaglebie Lubin, gældende et år frem i tiden – til sommeren 2023.

Nu nærmer lejekontrakten sig så sit udløb, og dermed skal Dawid Kurminowski efter planen en tur tilbage til det aarhusianske. Men meget tyder angiveligt på, at dette alligevel ikke bliver tilfældet.

Ifølge den polske sportsreporter, Tomasz Włodarczyk, som dækker polsk fodbold hos mediet, Meczyki, tyder alt nemlig på, at Dawid Kurminowski har spillet sin sidste kamp iført AGF-trøjen.

Tomasz Włodarczyk beretter nemlig fredag eftermiddag, at man fra Zaglebie Lubins side har været godt tilfreds med Kurminowskis præstationer i denne sæson. Og derfor agter klubben at gøre aftalen med den nuværende AGF-spiller permanent.

AGF-udebaneafsnit udsolgt – Randers indfører restriktioner

Ifølge Tomasz Włodarczyks oplysninger er der lige nu forhandlinger mellem parterne. Og forhandlingerne skulle angiveligt være på et fremskredent stadie.

Det berettes, at handlen, der altså skal sende den 24-årige angriber til Zaglebie Lubin permanent, forventes at falde på plads og blive afsluttet i løbet af de kommende dage.

I sin tid i AGF står Dawid Kurminowski noteret for 33 kampe med tre mål til følge. Han er i skrivende stund fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer