3F Superligaen

AGF-udebaneafsnit udsolgt – Randers indfører restriktioner

Når AGF tirsdag gæster Randers FC i sæsonens sidste østjyske rivalopgør, vil der være 2400 AGF-fans på plads, men Randers indfører nu restriktioner for at undgå flere.

AGF's udebaneafsnit til kampen mod Randers er udsolgt, og det får hjemmeholdet til at indføre restriktioner.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Randers FC er allerede fire dage før hjemmekampen mod AGF tæt på at kunne melde udsolgt.

Mere end 9.300 af de i alt 10.300 billetter er fredag eftermiddag afsat, og dermed bliver Cepheus Park i Randers efter alt at dømme udsolgt for første gang i indeværende sæson.

Allerede tidligere fredag kunne AGF meddele, at alle 2.400 billetter til det udvidede udebaneafsnit til kampen er udsolgt, og flere gæstende fans har de ikke lyst til at byde velkommen i Randers FC.

Derfor har klubben nu sat restriktioner på salget af de billetter til opgøret, der endnu ikke er solgt.

– Vi lavet nogle begrænsninger i, hvem der kan købe til hjemmeafsnittene. Det gør vi, så AGF-fans ikke skulle blive fristet til at købe billet til hjemmeafsnittene på Cepheus Park Randers. [..] For at kunne købe billet til kampen skal du nu tidligere have købt billet til hjemmeafsnittet i indeværende sæson, lyder det således på Randers’ hjemmeside.

Mål og highlights: Se Randers forpurre AGF’s fest i i deler på 1-1

Derudover gør den kronjyske klub det klart, at man som AGF-fan risikerer at blive bortvist, hvis man er iklædt AGF-tøj og hepper på aarhusianerne fra et andet sted på stadion end udebaneafsnittet.

Tilskuerrekorden i Randers lyder indtil videre i denne sæson på 9.136 tilskuere. Det var til sæsonens tidligere opgør mod lokalrivalerne fra AGF den 13. marts.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P