2 min læsningKvistgaarden jubler over forlængelse: Det har været hårdt

Mathias Kvistgaarden glæder sig over kontraktforlængelsen med Brøndby og fortæller om nogle hårde år i kampen for at blive førsteholdsspiller.

2 min læsning
Kvistgaarden kontraktforlængelse Brøndby
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Superliga-klubben Brøndby IF kunne fredag offentliggøre, at man har forlænget kontrakten med Mathias Kvistgaarden.

Således kan Kvistgaarden nu kalde sig Brøndby-spiller en håndfuld år ud i fremtiden – mere præcist frem til år 2027.

Og det er en nyhed, der glæder den 21-årige Brøndby-angriber, der har taget hele vejen op gennem Masterclass til klubbens førstehold. Men det har ikke altid været nemt, fortæller Kvistgaarden i et interview til Brøndby TV.

Transitionen fra at være ungdomsspiller til at gå ind på Brøndbys førstehold har nemlig været lang og hård.

– Det har været en lang tur op igennem Masterclass med mange hårde år der, og jeg har ikke altid været førstevalget, men jeg har hængt på og troet på mig selv.

– Det var også svært, da jeg kom op på førsteholdet, men det var en god trup, der kunne tage imod mig, og jeg blev accepteret for den, jeg var.

Trods de hårde år i Brøndby i kampen for at spille sig helt ind i førsteholdstruppen, så ser Kvistgaarden nu frem til, at forblive Brøndby-spiller de næste mange sæsoner.

Ekspert klar i mælet: Brøndby skal forsøge at sælge denne profil til sommer

For ham er det noget specielt at kunne forlænge med klubben, hvor det hele startede.

– Jeg er stolt over det, og det er noget specielt, når det er den klub, der har givet en chancen. Jeg har været i klubben, siden jeg var 12 år gammel, så det, at forlænge kontrakten og kunne fortsætte med at spille her, det betyder rigtig meget, fortæller Kvistgaarden.

Kvistgaarden står i skrivende stund noteret for 58 kampe for Brøndbys førstehold. Her er det blevet til 10 scoringer og tre assists.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer